Usluge

HMM….KOJI PAKET ODABRATI?:

Maza: pogodno za prilagodljive, manje zahtjevne pse ili pak one kojima će poznati miris vlastite hrane i predmeta pružiti potrebnu sigurnost i udobnost. Zamolit ćemo Vas da svom ljubimcu osim knjižice ponesete hranu i bilo što drugo što mu treba ili što voli imati pored sebe, ali zdjelice ne trebate nositi.
Full Monty: ‘povodac  u ruke’: naša hrana, posteljina i zdjelice,  igra u vrtu, šetnja. Dajte nam svog psa i njegovu knjižicu. Pogodno za vlasnike kojima se  žuri i ne žele dodatno opterećenje razmišljanja što bi njihov ljubimac volio jesti ili imati, za to ćemo se pobrinuti mi.
Mister Big: noćenje, hrana po dogovoru, boravak u privatnom boksu 8m2 , privatne šetnje. Pogodno za pse  koji su zahtjevni iz bilo kojeg razloga ili im želite pružiti ekstra komoditet.
PokupiMe: dogovorite uslugu prijevoza i doći ćemo po Vašeg psa i vratiti ga natrag u dogovoreno vrijeme.*

*usluga se naplaćuje po cijeni od 3kn/km, potrebno se najaviti minimalno 3h unaprijed.


ŠTO MI JOŠ TREBA….?

#POKUPIME

Ponekad ćete se naći u situaciji kad morate hitno otputovati i nemate dovoljno vremena da psa dovedete k nama, tada će vam pomoći usluga PokupiMe. Nazovite nas i rado ćemo doći po vašeg najboljeg prijatelja svojim osobnim automobilom, u kojem se može voziti na način na koji je navikao s vama. Ovu smo uslugu namijenili vlasnicima pasa koji žive na području Rijeke, Opatije i okolice, te Crikvenice, Novog Vinodolskog i otoka Krka. Usluga dolaska po psa se naplaćuje 3kn/km. Ako živite negdje dalje od navednih gradova, svejedno nas nazovite i raspitajte se možda možemo doći do aranžmana koji će odgovarati i vama i nama.

#WILDCARD

Check in smo predvidjeli radnim danom i subotom od 9:30 do 17:00h, nedjeljom od 10:00 do 11:00h, a check out radnim danom i subotom od 9:00 do 9:30, te nedjeljom od 10:00 do 11:00. Na blagdane Božić, Novu godinu i Uskrs nema predviđenih termina za dolaske i odlaske, naši gosti će naravno biti s nama i uživati u miru i dodatnoj pažnji koju ćemo im moći posvetiti. Bili bismo vam maksimalno zahvalni kada biste planirali svoja putovanja s time na umu. Naravno, postoje situacije kada se dolasci izvan radnog vremena zaista neće moći izbjeći i za takve situacije zatražite Wildcard čijom kupnjom ćete osigurati da vas netko dočeka i izvan radnog vremena.

*Wildcard možete kupiti za 50kn, zadržavamo pravo odluke o raspoloživosti Wildcarda.


JE LI TO SVE..?

MONTY’S DOG BEACH & BAR:

Tko još nije čuo za ovo čarobno mjesto? Opis slijedi uskoro, a dotad zamislite raj za vlasnike pasa ostvarenje sna svakog psa i biti ćete na dobrom tragu! 🙂
(beach bar je otvoren samo ljeti)