Hotel za pse

Drugi dom vašeg psa! Dostupni smo 365 dana u godini, nalazimo se na Križišću, 15 min. od Rijeke.

 

U našem hotelu za pse noći se provode isključivo u zatvorenom klimatiziranom prostoru prilagođenom i namijenjenom samo psima. Kako bi se naši gosti osjećali kao doma uredili smo njihov prostor kao dnevni boravak, tijekom dana mogu gledati tv i slušati glazbu. Na kauč ovdje smiju svi! Za pse imamo zasebne bokseve odnosno spavaće prostore čija je namjena svakom psu pružiti sigurno i samostalno spavanje ili ih mogu koristiti kada žele ili trebaju privatnost i mir.

KONCEPT OTVORENE INTERAKCIJE

Tijekom dana se, zavisno o vremenskim uvjetima i sezoni, psi slobodno kreću hotelom i druže međusobno ili s nama, igraju u vrtu gdje imaju bazenčić i pseće igračke. Obavezno imamo tri izlaska dnevno! Za posebno aktivne pse imamo provjerene rute, trčimo uz jezero, idemo na bijelu cestu i divimo se pogledu s vidikovca, ponekad istražujemo livade uz potoke, a ponekad uskočimo u auto i idemo na Montyjevu plažu za pse!

Sigurno imate još puno pitanja, na neka od njih odgovor ćete pronaći na stranici Česta Pitanja, ali slobodno nas nazovite ili nam pišite vrlo rado ćemo vas informirati o svemu kako biste mogli mirno otputovati znajući da je vaš psić u našim sigurnim rukama!

Maza
99,00 kn
Noćenje u grupnom smještaju, bez hrane, sa šetnjama, TV i grijanje/hlađenje, jastuk
Full Monty
119,00 kn
Noćenje u grupnom smještaju s hranom i setnjama, TV i grijanje/hlađenje, jastuk
Mr. Big
139,00 kn
Noćenje u zasebnom smještaju, bez hrane, zasebne šetnje, Tv i grijalica, luksuzni krevet
PokupiMe
3,00 kn /km
Prijevoz psa u hotel i/ili natrag kući osobnim automobilom.
WildCard
50,00 kn
1 rani dolazak ili kasni odlazak

Pansione Maza i Full Monty razlikuje jedino to hoćete li donijeti svoju hranu ili ne, psi su u grupnom smještaju i svatko ima svoj boks. Pansion Mister Big, koji podrazumijeva individualni smještaj i tretman rezervirajte ukoliko imate psa izrazito velike pasmine, kuju koja se tjera, ili ako vaš pas više voli boraviti sam nego u psećem društvu ili ga želite počastiti zasebnim ‘apartmanom’.

UPITNIK

Ovdje možete preuzeti upitnik o vašem psu, te ga donijeti ispunjenog na prijem.

 

Česta pitanja o Hotelu za pse…

 

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar