Hotel za mačke

Drugi dom vaših ljubimaca! Dostupni smo 365 dana u godini, nalazimo se na Križišću, 15 min. od Rijeke.

 

Nakon brojnih upita čuvamo li i mačke, iako smo se uvijek predstavljali isključivo kao hotel za pse, morali smo učiniti nešto kako bi se riješio problem čuvanja mačaka na našem području, tako je nakon četiri godine hotel za pse proširen posebnim dodatkom: Prvim hotelom za mačke na Kvarneru!

Naš hotel za mačke nalazi se u posebnoj izdvojenoj prostoriji u koju smo ugradili posebno dizajnirane mačje bokseve. Svaki od naših 8 mačjih bokseva posebno je osmišljen kako bi mačka uživala kao kod kuće, pa možda čak i mačkastije od toga! Prostor grijemo pomoću peći na drva, naše mačje gošće imaju na raspolaganju TV, veliku zajedničku grebalicu/sakrivalicu, a svaki boks je opremljen udobnom mačjom kućicom, grebalicom, i napravljen je u više razina kako bi se naše mace mogle penjati, pružati, igrati, sklupčati, promatrati i odmarati kako to i inače rade ta divna, tajanstvena stvorenja.

Sigurno imate još puno pitanja, na neka od njih odgovor ćete pronaći na stranici Česta Pitanja, ali slobodno nas nazovite ili nam pišite, vrlo rado ćemo vas informirati o svemu kako biste mogli mirno otputovati znajući da je vaša maca u našim sigurnim rukama!

Minka
69,00 kn
Noćenje bez hrane, TV i grijanje/hlađenje, jastuk, zdjelice
Moro
79,00 kn
Noćenje i hrana, TV i grijanje/hlađenje, jastuk, zdjelice, pijesak
PokupiMe
3,00 kn/km
Prijevoz mačke u hotel i/ili natrag kući osobnim automobilom
WildCard
50,00 kn
1 rani dolazak ili kasni odlazak

 

Pansione Minka i Moro razlikuje jedino to želite li svojoj mački sami osigurati hranu i pijesak ili ćemo to mi učiniti, mace su u grupnom smještaju, ali svaka ima svoj udobni boks na raspolaganju.

UPITNIK
Ovdje možete preuzeti upitnik (PDF) o vašoj mački, te ga donijeti ispunjenog na prijem.